Web Development

Web developer, ik vind het nogal een term. Het kostte ook even wat tijd totdat ik me zo durfde te noemen, want alleen een webdesigner was ik al lang niet meer. Als ik een website maak dan ontwikkel ik die compleet uit eigen hand. Natuurlijk met de hulpstukken die er zijn, code snippets en bestaande plugins. Maar in vele gevallen komt daar toch een stukje development bij.

Development is niks meer en niks minder dan ontwikkelen. Ja, tot zo ver niets nieuws. Maar wat ontwikkel ik dan? Ja, websites. Met WordPress, dat wel. Een modernere term in het hedendaagse is UI/UX design. In eerste instantie dacht ik altijd dat dit met programmeren en css schrijven te maken had, maar guess what. IK PAS GEWOON IN DE FUNCTIEBESCHRIJVING VAN EEN UI/UX-designer!

Ik doe niets anders dan werken vanuit een essentie, nadenken vanuit de eindgebruiker maar ook hoe je diegene benadert. Ik kan geen eens werken zonder zo’n strategie, want hoe maak je een zinvolle webshop of website, als je niet weet waarvoor? Anyway, om gewoon in de makkelijke terminologie te blijven: ik ben een webdesigner die werkt vanuit een strategie en daarbij de klantenbenadering én uitstraling als begin- en eindpunt neemt.  

Dus is jouw product ten opzichte van soortgelijke producten, hoger in prijs? En wil je vooral de iets welvarende consument aanspreken? Dan is het belangrijk dat jouw bezoeker ook die benadering voelt. Het gaat allemaal om beleving, waar een klant zich mee wil identificeren. Want denk je dat Apple écht zo duur moet zijn? Nee joh. Dat gaat (deels) om de identificatie. Het zegt namelijk iets over jou, als je een Apple-product hebt. De meesten denken dat je welvarend bent, de anderen zullen denken dat je genaaid bent. Anyway, terug naar websites ontwikkelen. 

Ik werk al sinds jaar en dag in en met WordPress. WordPress is open source, laagdrempelig en voor iedereen die dat wil, te begrijpen. Daarnaast wordt het CMS ongekend veel gebruikt voor allerlei toepassingen en functionaliteiten, waardoor het een heel erg, zeer veel en ongelooflijk, ja echt waar, ongekend stabiel, product is. Ik zie (momenteel) dus geen enkele reden om het niet te blijven gebruiken.

Afijn, daarbij kan ik ook prima werken in een Wix! of jouwweb, lightspeed of Prestashop, maar zal ik, indien je tegen kaders aanloopt, je adviseren om over te stappen naar WordPress. Grofweg omdat het open source is (je kunt alles wat je wil aanpassen), de mogelijkheden daardoor veeeel groter zijn en je op het gebied van SEO ook veel efficiënter te werk kan gaan. Maar, als jij tevreden en blij bent waar je zit, dan is dat natuurlijk helemaal prima. Dan ga ik daarin gewoon met je mee.

 

 

One-page website tot aan uitgebreide webshop

Niks is te gek! Ik vraag je altijd naar je doel en toekomstvisie. Ik werk graag efficiënt, effectief en betekenisvol. Dat wil zeggen dat ik je geen webshop aan ga smeren als je alleen zichtbaar wil zijn of omdat je opleiding dit van je verwacht. Wel vraag ik wat je in de toekomst wil. Heb je interesse in bloggen? Wil je meer uitbreiding in pagina’s of is het belangrijk dat je goed op Google wordt gevonden? Het zijn allemaal zaken die voor mijn advies zorgen.

Mocht je geen duidelijke toekomstvisie hebben en eigenlijk ook niet echt een strategie, dan is het handig om daar eerst mee te beginnen. Want een website zonder strategie, is als een zwembad zonder water. Dat is dan ook gewoon een grote, nutteloze bak.

Het kost altijd meer tijd en werk dan je denkt

Omdat ik iedere website uit eigen hand ontwikkel, komt daar veel werk bij kijken. Dat maakt niet uit, want authentiek het wereldwijdeweb op, betekent SEO top top top!

Maar, dat betekent wel dat alles nieuw gemaakt moet worden. Het design, de teksten, de afloop, responsive op mobiel en tablet, SEO-perfecttt en dan is het nog zaak om alles te optimaliseren en op te ruimen.

Vergis je dus ook niet in het werk wat een webshop met zich mee brengt. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen, maar een webshop is in principe precies hetzelfde als een winkelpand. Het heeft onderhoud nodig, aandacht, je moet wisselen van assortiment en je moet potentiële bezoekers overtuigen tot een koop.

Die basis bied ik je. Je kunt er van op aan dat je website tot in de puntjes perfect is, maar om hem perfect te houden dien je er (veel) aandacht aan te besteden.

Websitepakketten

Zoveel mensen, zoveel wensen. Om enigszins wat overzicht te geven heb ik drie pakketprijzen samengesteld. Je kunt er vanuit gaan dat bij oplevering je website tot in de puntjes perfect is. Het is dus niet zo dat je een halfgebakken website hebt als je niet meer functionaliteiten afneemt. De vanafprijs is ook echt vanaf.

Maar (ja, daar is de maar), mocht je extra functionaliteiten willen op je website, dan kan dat tegen een meerprijs. Denk daarbij aan een afsprakensysteem, boekingssysteem, intakeformulier etc. Zoals ik al aangaf, zoveel mensen zoveel wensen. Ik heb alles in een brochure samengesteld zodat je weet wat er van je wordt verwacht en wat jij van mij kan verwachten. Wil je die ontvangen? Vul onderstaand formulier in, of stuur een appje!

One-page WordPress website

Een one-page website is de perfecte basis als je vooral online aanwezig moet zijn. Heb je veel concurrentie en dien je op Google te scoren? Dan valt dit pakket af te raden.

€700

Website Basis

De basis voor iedere website. Totaal vier pagina’s: Homepage, over ons, diensten en contact. Natuurlijk mogelijk om uit te breiden of naar wens aan te passen. De basis geeft je een goede start voor eventuele uitbreiding in de toekomst.

v.a. €1350

Webshop Basis

Alles wat je nodig hebt om een webshop te starten. Hij voldoet aan wet- en regelgeving en is volledig geoptimaliseerd. Afhankelijk van je wensen, kun je dit pakket uitbreiden met functionaliteiten.

v.a. €1650

Brochure aanvragen

Heb je al een website?

Afgeronde projecten

steureg

webshop
2022 februari

Als je de online wereld niet zo goed kent, maar wel een product hebt dat je aan de man wil brengen, wat doe je dan?

Yes! Better Call Nahdie. Samen met Diane ben ik aan de slag gegaan met haar strategie en is ze van JouwWeb naar WordPress overgestapt. 

Skin Resolution

website & webshop
2021 december

Een nieuwe salon betekent een nieuwe huisstijl! En een nieuwe huisstijl, betekent vaak een nieuwe website. 

Nadia is enthousiast en professioneel met haar salon Skin Resolution en het werd tijd om dat online ook te laten zien. 

Van Metaal

webshop
2021 maart

Zelf aan de slag met WordPress en WooCommerce. Dat kan prima! Maar vaak loopt het spaak bij optimalisatie en SEO.

Van Metaal had een extra functionaliteit nodig: een calculator die het mogelijk maakt om maatwerk tafelpoten te bestellen én te betalen.

DJ Arabella Memdouh

one-page website
2020 december

Een website is een visitekaartje. En in het geval van Arabella is het ook niks meer dan dat. Het enige dat nodig was, was de zichtbaarheid en vindbaarheid. Mogelijkheid om in contact te komen en om door te linken naar socials.

Zo gezegd, zo gedaan.

Jebo Wonen

webshop
2021 mei

Als je altijd al een webshop wilde, dan is het te gek als het ineens zo ver is! Jebo Wonen is één van mijn succesvolle klanten. 

Dat komt vooral omdat Jeffrey als webshop-eigenaar zijn socials onder controle heeft en zijn webshop up-to-date houdt. En dan zul je zien, iets dat je aandacht geeft, groeit.

Bed & Breakfast De Ark

boekingssite
2020 mei

Bed & Breakfast De Ark waren aan een vernieuwde website toe met boekingssysteem en beschikbaar in drie talen.

Daarnaast zou het mooi zijn als ze zouden stijgen in de zoekresultaten van Google. Mission accomplished, sir!