0657463647 hallo@nahdie.nl

Ik heb een vraag!

“Ik zoek gewoon iemand die een website wil maken of mijn socials wil beheren”

Snap ik wel. Je hoeft ook echt geen boekwerk te overhandigen voordat ik daar aan begin, maar er moet wel iets zijn. Of je mij dat op laat maken, zelf aanlevert of dat we dat samen doen, dat maakt me niks uit. Zonder een goede basis kan ik geen opdrachten aannemen en niet doen wat ik leuk vind: betekenisvolle websites maken en content creatie die uniek is.

“En hoe lang ben je daarmee bezig enzo en wat kost het ongeveer?”

Weet ik niet. Een prijsindicatie is van heul veul afhankelijk. Hoe meer jij aanlevert, hoe sneller het kan. Maar hoe vaker het verandert, hoe langer het duurt. Ik werk met weekplanningen en geef je daarbij actiepunten en feedbackmomenten. Ik ga altijd voor het hoogst haalbare resultaat. Is je budget max. €450? Dan is een Budgetwebsite wellicht interessanter voor je. 

“En als alles af is, heb ik dan nog kosten? En kan ik zelf ook het één en ander doen?”

Je hebt bij mij geen verplichte vaste kosten na oplevering. Ik bied wel een onderhoudsabonnement aan maar instrueer je hoe je dit zelf kan doen. De realiteit is echter dat het onderhoud onderaan je lijstje verdwijnt en je website op den duur niet meer optimaal functioneert. Voor aanpassingen op je website kun je vooraf tijdbundels afnemen. Op basis van urenregistratie verbruik je je bundel en krijg je een seintje als ‘ie bijna op is.

“En waarvoor kan ik je allemaal inzetten?”

Als het op online zichtbaarheid aankomt, zit je bij mij wel gebakken. SEO, webdesign, fotografie, content creatie, teksten schrijven, huisstijl ontwikkelen, strategie bedenken. Roept u maar! Inmiddels ben ik een specialistische generalist en kan ik je het volledige plaatje aanbieden. Van A tot Z. Het is afhankelijk van je strategie wat je nodig hebt.

“Ik wil graag bovenaan in Google, het liefste morgen”

Ja, ik wil ook wel eens wat ;). Google is magie in een verborgen doosje. Ik kan de mooiste SEO-teksten schrijven, maar als je website rammelt aan alle kanten, is het weggegooid geld en verspilde tijd. Je website dient SEO-proof te zijn, daarna kun je investeren in je Google-positie.

Daarbij is je zoekmachinepositie afhankelijk van je concurrentie, zoekwoorden, afbeeldingen, onderwerpen en nog een heleboel meer. Stijgen in Google is een proces dat veel tijd in beslag neemt, maar wel het allerleukste dat er is (vind ik).

“Oké, waar kan ik een offerte aanvragen?”

Dat kan hieeeeeeer. Maar je mag ook eerst een appje sturen of even bellen. Ik bied verschillende pakketten aan voor websites en webshops, waardoor je een beter beeld krijgt van de prijzen. Daarna stuur ik je een gespecificeerde offerte die afgestemd is op jouw wensen.