[rank_math_breadcrumb]

Web development

Op basis van een strategie, ga ik aan de slag. Het eindproduct is afhankelijk van je product/dienst, doelgroep en identiteit. 

Meer werk zien van one-pages, webshops of websites? Hit me up! Ik laat je graag mijn uitgebreide portfolio zien.

Fotografie

Momenteel ben ik gericht op festival- en partyfotografie. Mijn ambitie ligt bij documentaire-fotografie.

Copy
& Kopij

Schrijven vind ik leuk. Of het nu gaat om het schrijven van een strategie en marketingplan of het uitwerken van een interview met een inspirerend persoon, ik bied context en leid een lezer naar de essentie van het stuk. 

Werknemersverhaal Wesley – Salut

“Als je zelf hebt ervaren hoe het is om niet meer mee te doen, om welke reden dan ook, dan wil je anderen behoeden voor dat gevoel. Ook omdat het soms uitzichtloos lijkt, terwijl dat niet zo is .”

Wesley is 28 jaar en woont in Hengevelde, sinds 2017 werkt hij bij Salut. “Ik ben jongerenwerker en jongerencoach. Als jongerenwerker richt ik me op groepen, het coaching is 1-op-1. Dat kan soms ook in het verlengde van elkaar werken.” Hiervoor werkte hij in de Jeugdzorg. “Ik merkte dat ik veel te vaak dacht, ‘als iemand hier eerder wat gesignaleerd had en hulp of ondersteuning had aangeboden, het niet zo ver had hoeven komen.’ Daarom koos ik ook voor de switch, ik wil er voor jongeren zijn voordat de pan van het fornuis flipt. En dat kan ik heel goed doen met mijn functie bij Salut.”

Persbericht – Platform Eibergen Eet

EIBERGEN – Eibergen is een platform rijker: Eibergen Eet. Het platform toont gerechten van alle deelnemende restaurants in één overzicht. Inwoners van Eibergen kunnen via Eibergen Eet direct het aanbod zien. Een uitkomst voor de horeca in deze onzekere tijden, met dit platform kunnen ze de tijdelijke maaltijden voor afhalen aan een breder publiek presenteren. Marinus Klasen is de initiatiefnemer van Eibergen Eet: “Twee weken geleden zocht ik naar afhaalgerechten in Eibergen en merkte ik frustratie. Het was een hele opgave om snel te kunnen vinden wat lokale restaurants te bieden hebben. Dat kan veel efficiënter.”

Voor de sluiting van de horeca was er al een idee dat Marinus Klasen graag wilde uitvoeren: de lokale ondernemers en inwoners verbinden door middel van een platform. Hij benaderde Nahdie ter Haar en een meeting volgde al snel. Ze beseften dat de huidige coronamaatregelen zich er goed voor leenden om een pilot te draaien met restaurants. Marinus Klasen vertelt enthousiast: “Een echte win-winsituatie, de restaurants bereiken namelijk een groter en breder publiek en wij draaien een testcase en kunnen het platform optimaliseren.”