0657463647 hallo@nahdie.nl

Voor een laag budget een volledige WordPress website!

Als startende ondernemer kom je voor een hoop kosten te staan, je moet dan keuzes maken. Je kunt je geld maar één keer uitgeven en als je website in eerste instantie alleen bedoeld is om informatie te geven, kan je soms schrikken van de prijzen. Dat snap ik. Maar een website bouwen, maken, ontwikkelen en dat passend bij je bedrijf maken, is een hele klus. Als webdesigner heb ik er inmiddels een heleboel opgeleverd en vergis ik me altijd weer in de tijd. Het kan namelijk áltijd uitgebreider, anders, meer functionaliteiten, een extra touch qua design en ga zo nog maar even door. Soms dan heb je helemaal geen uitgebreide website nodig, maar wel iets! Een bedrijf zonder website is namelijk raar. Je kunt zelf afwegen of een goedkope website van nahdie iets voor je is.

Bekijk hier de demo

Een volledige, professionele website in wordpress 

Zo nu en dan ontvang ik aanvragen of ik een simpele website kan maken. Simpel is nogal subjectief en vaak komt het er dan op neer dat er een laag budget is. Dat snap ik helemaal. Ik ben de laatste die je iets door de strot wil duwen of op een slinkse wijze dingen aansmeert. Je kunt er vanuit gaan dat ik me altijd voor 200% inzet, maar wel binnen de kaders van de pakketprijs. Een goedkope website op maat maken, inclusief huisstijlgids en specifieke wensen, is bijna niet te doen. Er zijn brainstormsessies, feedbackrondes, nacorrecties etc. Al met al ben je qua voorbereiding al zo’n 10 uur kwijt. Omgerekend naar mijn standaard uurtarief zit je dan al snel boven de €500,- en dan heb je nog geen eens een hosting en domeinnaam.

En in veel van die gevallen, volstaat een template prima! Ik heb meerdere aanvragen verwerkt waarbij ik voor een laag budget een professionele WordPress website oplever. Je hebt dan dus geen op maat gemaakte website, maar wel één die voldoet aan de informatiebehoefte van je klant én die binnen je budget past. Voor klanten zoals jij heb ik de budgetwebsite ontwikkeld. Een vaste prijs met duidelijke afspraken, je hebt dan een volledige en goedkope website voor slechts €450,-. 

Maar €450 voor een website? Hoe kan dat uit?

Iedere website die ik maak is ontwikkeld en ontworpen vanuit eigen hand. Zo is iedere website uniek, eigen en voel je de identiteit tot in de puntjes. Bij een goedkope website werk ik met templates. Dit zijn bestaande lay outs die ik invul met de info die jij aanlevert. Natuurlijk komt daar ook wel wat maatwerk bij kijken, maar het design en de opbouw is daarbij al vastgelegd. Hierdoor gaan we rechtstreekst naar de enalaatste stap voor oplevering en bespaar je tijd en dus geld.

Waar bestaat een goedkope website uit?

De budgetwebsite heeft drie pagina’s waar je alle info kwijt kunt: homepage, diensten en contact. Je levert zelf de teksten en foto’s aan, net zoals het logo. Daarbij is de budgetwebsite exclusief domeinnaam en hosting. Deze dien je dus zelf aan te schaffen of al in het bezit te hebben.

Een budgetwebsite wordt zo opgeleverd dat je geen privacyverklaring nodig hebt en wel voldoet aan alle wet- en regelgeving die de Belastingdienst stelt. Aan de hand van een weekplanning en actielijst gaan we aan de slag. In het geval van het naleven van de weekplanning kun je binnen drie weken online!

“Heb ik na oplevering nog vaste kosten?”

Je betaalt per maand ongeveer €17,- voor het behoud van je website. Dat komt neer op €200,- per jaar. Daarvoor houd ik de website in beheer, zorg ik voor de updates en back-ups en ben je verzekerd van een website die 365 dagen per jaar functioneert.

“Ik heb geen logo, kun jij die maken?”

Dat geeft niks! In samenwerking met Verderob kun je voor een speciaal tarief je logo laten maken. Je ontvangt bij je budgetwebsite een kortingscode waarmee je voor slechts €75,- een eigen logo krijgt. Uniek, te gebruiken voor je website en je social media.

“Ik wil ook graag andere functionaliteiten”

In dat geval is deze goedkope website niet voor jou geschikt. Je kunt dan een offerte aanvragen om te kijken wat er binnen je budget past. Deze budgetwebsite heeft geen mogelijkheid tot meer of minder opties. 

“Wat dien ik zelf aan te leveren?”

Je levert de tekst, foto’s, contactgegevens en domeinnaam + hosting aan. Zodra de aanbetaling is voldaan, ga ik aan de slag. Na het betalen van het restbedrag en de onderhoudskosten zet ik je website over en kun je online.

Weten of een budget website iets voor jou is? Vul je aanvraag in!

Heb je al een website?