Fotografie

Een kiekje zegt meer dan duizend woorden. Ik ben het er niet altijd mee eens, want met een goed stuk tekst kun je ook een heleboel. Maar het versterkt elkaar wel. Waarbij een betekenisvolle tekst wordt voorzien van een scherpe foto, heb je content waar je u tegen zegt. Momenteel ontwikkel ik vooral kennis en kunde op de volgende gebieden: partyfotografie, bedrijfsfotografie, productfotografie en portretfotografie.

Portretfotografie

2018 oktober

Alesse

Alesse is één van de knapste mensen die ik ken, het was dan ook een eer om haar te mogen fotograferen in haar ouderlijk huis. 

Productfotografie

2021 januari

Van Metaal

Productfotografie is een uitdaging en je moet weten waar je mee bezig bent. De belichting dient perfect te zijn en er gaat flink wat tijd in nabewerking zitten. Een enkele productfoto is zo geschoten, maar de kunst is dat je ze allemaal in dezelfde context hebt. En da’s soms lastig!

Partyfotografie

2019 september

Bruidsfeest

Inmiddels heb ik flink wat feestende mensen voor de lens gehad, waar het elke keer weer een feestje (letterlijk en figuurlijk) is om de mooiste momenten te mogen vastleggen.

Partyfotografie

2021 november

Planet Rose

Uit eigen initiatief krijg ik bij Planet Rose de mogelijkheid om mijn partyfotografie onder de knie te krijgen. Het lijkt niet heel ingewikkeld, maar wat als ik je zeg dat een foto tot stand komt met licht en er op een technofeest niet geflitst mag worden? Het is die uitdaging die het leuk maakt!