Copy & Kopij

Verhalenverteller

Luisteren naar verhalen, je verplaatsen in de verteller en er vervolgens een betekenisvol en begrijpend stuk van maken. Het is één van mijn favorieten omtrent het schrijven van teksten.

Persberichten

Bij persberichten dien je krachtig en overtuigend te schrijven, zonder te veel poespas. Want goede kopij, maakt de redacties blij!

SEO-webteksten

SEO is magie in een verborgen doosje, maar het uitgangspunt is: waardevolle content met perfectie. En dat geldt voor alle content op je website.

Ghost writer

Zoek je iemand die je voorziet van teksten? Inmiddels ben ik al meerdere keren ingezet als ghost writer waarbij ik in de pen klim met een andere bril op.

Salut Welzijn

Verhalenverteller

2021 december

Wesley aan het woord

“Als je zelf hebt ervaren hoe het is om niet meer mee te doen, om welke reden dan ook, dan wil je anderen behoeden voor dat gevoel. Ook omdat het soms uitzichtloos lijkt, terwijl dat niet zo is .”

Wesley is 28 jaar en woont in Hengevelde, sinds 2017 werkt hij bij Salut. “Ik ben jongerenwerker en jongerencoach. Als jongerenwerker richt ik me op groepen, het coaching is 1-op-1. Dat kan soms ook in het verlengde van elkaar werken.” Hiervoor werkte hij in de Jeugdzorg. “Ik merkte dat ik veel te vaak dacht, ‘als iemand hier eerder wat gesignaleerd had en hulp of ondersteuning had aangeboden, het niet zo ver had hoeven komen.’ Daarom koos ik ook voor de switch, ik wil er voor jongeren zijn voordat de pan van het fornuis flipt. En dat kan ik heel goed doen met mijn functie bij Salut.”

Salut Welzijn

Verhalenverteller

2021 december

Angèl regelt met veel enthousiasme de vrijwilligerszaken binnen Salut

Als je op zoek bent naar passend vrijwilligerswerk, dan kun je binnen Salut terecht bij vrijwilligerszaken. Samen met Belinda neemt Angèl alles omtrent vrijwilligerszaken op zich. “Ons werk is alles omvattend, maar theoretisch in een notendop zou ik zeggen: We ondersteunen organisaties op vlak van vrijwilligerszaken en matchen vrijwilligers naar passend vrijwilligerswerk.”

Daarnaast zijn ze bezig met netwerken, mensen en organisaties met elkaar verbinden, samenwerkingen stimuleren en bezoeken ze werkplekken. “Het verbinden van mensen gebeurt op alle mogelijke vlakken, zowel binnen Salut als daarbuiten. Het is ontzettend mooi werk! Als ik iemand kan matchen met een organisatie die waardevol voor hen is, en waarvan ik weet dat ze elkaar zonder mij niet hadden gevonden, dan kan ik daar weken op teren. Da’s onbetaalbaar.”

Eibergen Eet

Persbericht

2020 december

Eibergen Eet: platform voor de Eibergse horeca in coronatijden

Op de website staan al wel gerechten van De Klok en De Lindeboom. Nahdie ter Haar: „In principe is elk restaurant welkom, als het maar unieke gerechten zijn die op Eibergen Eet geplaatst worden. Het is echt een platform om de horeca te ondersteunen bij de nieuwe manier van handelen. De gerechten en kwaliteit van je favoriete restaurant en de ambiance van thuis.” En de toekomst? „Eerst maar even kijken hoe de pilot draait in Eibergen, dan zien we daarna wel verder!”

Peppertime

SEO-webtekst

2021 juni

Over ons

Als organisator van het vrijgezellenfeest komen er heel wat zaken op je af. Ga je voor meerdere activiteiten? Past het binnen het budget? Wordt het cliché met een sjerp en een konijnenpak? Of neig je naar exclusiviteit en mag een fles Armand de Brignac absoluut niet ontbreken? De mogelijkheden zijn oneindig en op den duur zie je door de bomen het bos niet meer.

Skin Resolution

SEO-webtekst

2021 november

Ga voor een Image Skincare Gift Set

Nog geen idee wat je moet kopen voor onder de kerstboom? Kijk eens naar een Holiday Gift Set van Image Skincare! We lichten ze uit en geven je advies wanneer een gift set van Image Skincare een goed idee is. Wist je namelijk dat de holiday sets van Image ook heel vaak als cadeau voor onder je eigen kerstboom worden gekocht? Best logisch, toch 😉